dagens match i bilder


real madrid spelare verkar leka tåg under en hörna. stackars teneriffe spelaren..1 mot tre på rad.


Higuains glädje vid ett av målen..
bilder kommer allt eftersom real madrid fc laddar upp dom.

Tenerifa 1- Real Madrid 5

Matchen innan vi går in i en av våra svåra veckor. Först nästa helgs match emot Sevilla, hemma och sen den avgörande matchen emot Lyon i Champions leauge.
Och hur gick den? Bra måste jag säga, vi hade kontroll över den i stora delar av matchen.
Kaka verkade ha det mycket lättare ute på plan, vilket indikerar att han nu kanske äntligen har börjat hitta hem. Higuain stod för två av målen men var annars osynlig.

Matchen var välspelad av våra spelare, inga större misstag elelr frågeteckan mer än Christianos attityd. Han var på dåligt humör idag och blev allt som matchen gick emr och mer självisk, i sitt behov av att göra mål. Han hade flera gånger chansen att passa men tog tit som tät chansen själv i mycket svårare lägen.
Men som vi alla vet så har Christiano ett behov av att synas hela tiden och vara i centrum av spelet. Men han komemr att lära sig med åren att ibland i vissa matcher så räcker det med att vara en del av laget utan att behöva skina över alla andra.

Domaren var för en gångsskull bra, han gjorde bara ett  misstag i mina ögon, Tenerifas 1-2 mål. Iker hade den i handen men motståndaren nickar den ut ur hans hand och in i mål. Iker och Granero protersterar hejvilt utan resultat. Det var inte mål, Iker hade den i handen, han höll den med båda händerna, då ska det itne räknas men domaren såg det som mål, vilket för dagen itne gjorde nåt för vi svarade knappt minuten senare.

Dagens bästa spelare var: Sergio Ramos,Garay,Kaka och Higuain.

betygen:
Iker Casillas-7 hade inte mycket att göra och var olycklig vid målet. Annars gör han ett par snygga ben parader.  

Sergio Ramos-7 tillbaka på sin vanliga position och hur bra är inte han. I första tappar han i försvaret lite men i andra är han bättre och ingen kommer förbi honom på hans sida. en av de bästa på planen idag.

Arbiol- 6 osynlig, men han jobbar bra. Samarbete med Garay var inte helt ok i vissa situationer.

Garay-9 en av planens giganter i backlinjen. Han var verkligen vår bästa mittback idag.

Marcelo-4  kanske inte vår bästa försvarare idag. Tenerifa spelana kom förbi honom och hans kant stup i kvarten. Han gick för mycket offensivt och tappade defensivt.

Kaka 8 Idag, för första gången på länge såg denna nyförvörv avslappnad ut och spelade bra. Han verkar ha hittat hem i Real Madrid. Älskar att se honom vakna till liv allt mer hos oss.

Granero 4 Osynlig, visste inte ens att han var på plan för än vid första hörnan.

Xabi Alonso 7 stabil som vanlig.

Lass-7 se alonso

Chris 6 Gjorde en del bra saker idag. men var självisk, försökte sig på svåra saker istället för att passa och göra saker enkelt.

Higuain 8 matchens lilare tillsammans med Sergio Ramos och Kaka. Två mål, en assist och en ribbträff. Pepita är fortfarande vår kung.

Avbytarna:
Raul-gjorde för en gångs skull en godkänd inhopp pch gjorde ett klackmål i sista minuten.
Dierra-spelade alldeles för kort tid.
VDV-han gjorde en godkänt insats. 

Pelegrini: Han gjorde allt han kunde med de män han hade till förfogande men hade sätt att Higuain fått vara kvar och fått en chans att göra sitt hattrick och ta ut Chris som var dålig idag. 

Domaren: var helt ok men han gjorde en dunder tabbe i tenerifes mål. 

Håller du med? motivera! 


Bli Bra snart Aaron Ramsey

Jag vet att detta inte rör Real MAdrid men jag vill ändå som fotbolls älskare bara säga "krya på sig Ramsey" som idag, under Arsenals match bröt benet illa i en tackling. Lider med Arsenal och Ramsey. Hoppas på en snabb återhämtning.

 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article6693501.ab


Real Madrid went pink

Jag vet inte vilket som är värst, så jag gör helt enkelt en tävlig där mina läsare för rösta, vilket av dessa real madrid went pink är värst, Guti's chock rosa kavaj eller Cr9 nya lilla/orange skor...


Menar han allvar? ska han alvarigt spela med lila fotbolls skor...


Ehm...Guti's kavaj...

Välj vilket ni tycker är värst mina damer och herrar.


dagen då kaptenerna var uttråkade :P

Grattis till Pepe som idag fyldde 27 år.
Real Madrid spelarna grattade honom innan tränningen och sen fick han en tårta att ta med sig till gymet eller hur långt han nu hunnit på sin återhämtning.

Här är bidlerna från dagens fest.


Kaptenerna kommer..
iker: "Guti är du med på det vi sa nu?"
Guti: "den tårtan var god du..."



Raul: Gå före mig, han får inte se den..
Guti (med munnen full av tårta): Tappa inte den...
Iker och Sergio: Ah!..ibland är det så bra att vara kapten, man kan göra som man vill...




Garay, Pelegrini: Nu kommer dom


Hahahah , så lättroade våra spelare verkar...





efter att ha fått byta kläder och tvättat av sig, fick han äntligen blåsa ut sina ljus...

Madid fick christiano roanldo mani..för en dag







När Plaza de Ramales vaknade imorse såg de något nytt på torget...

Igår natt placerades en imponerande och väldigt stor staty på Ronaldo, en staty på hela tio meters höjd! Det är en sportfirma i Spanien som har placerat dit statyn på en blivande legend i Real Madrid som säkerligen kommer slå många rekord i Real Madrids historia.

Det var fullt med grönt och rött konfetti som symboliserade den portugisiska flaggan bredvid statyn. På bilden nedan ser ni att många har besökt statyn för att ta kort och njuta av en förebild för alla unga fotbollspelare.

Öh..lite för tidigt att redan skapa statyer av killen...men jag är säker på att Ronaldo själv uppskattade denna staty..


Sergio som liten..naw...



ni får själva gissa vem sergio är på bilderna

tillängnat real madrids super "4"



Grattis Sergio på din 200 real madrid match och 150 liga match. Hoppas på flera sådana jubelarer med dig i vårt lag :)

"Jag känner mig stolt över att skapa historia i real madrid"

Ramos: Mitt mål är att forsätta lägga till titlar med denna klubb.


Stolt över att fira sin 200 match i real madrids vita tröja och den 150 i ligan, pratar Sergio Ramos om "det är en stolthet att att spela så många matcher i den vita tröjan i och att kunna skriv ahistoria i denna klubb". Om chansen att vinna liga titeln säger han "Barcelona måste komma till bernabeu och förhoppningsvis kan vi förlita oss på vår egen kraft när tiden kommer"

Sergio Ramos var en av dom bästa på planen i dagens match. Sevilanen spelade sin 200 match i den vita tröjan och det var han stolt över: 200 matcher..det kom så fort, det känns som igår som jag kom till real madrid. Det är en ära att ha spelat så många matcher med den vita tröjan och att kunna skiva historia. Det är inte lätt, specielt inte i en sån stor klubb. Mitt mål är att forsätta lägga till titlar och fler jubelarer med denna klubb"


Fotbolsspelaren, som innan Villareal matchen agerade kraft station, förklarade sin form : I början av säsongen tog det en bra stund och jag kom tillbaka lite i taget, men jag litade på min omgivning och idag är allt bra, med illusion." Ramos tillade
"Nu är jag i en bättre form, men som alltid kan man alltid ge mer"


Internatinella spelaren förklarade vad han kände över att spela som mittback: På den positionen, känner jag mig väldigt lugn, både i landslag och i klubblag." Ramos sa att Tränaren har blivit förslagen att använda mig i mitten i den situation som vi befinner oss i och jag levererar." Och på att spela som ytterback säger Andalusen :Det är en annan position, roligare för jag kan bidra mer i offensiven"

Och till sist pratade Ramos om ligan "hoppas att vi kan ta igen de poäng vi har mellan oss, och vi vet att det kommer att hända förr eller senare". Barcelona måste komma till Bernabeu och då hoppas jag att vi kan lite på vår egen förmåga när det ögonblicket anländer" 

Om Champions leauge sa ramos ; I fotboll finns det alltid bra och dåliga matcher, det är viktigt att se att vi itne gjorde en bra match i Lyon. Nu har vi chansen att ändra resultatet, i en tunering som motiverar oss myket för att slutet spelas hemma i bernabeu, och vi är övertygade att vi tar oss till kvartfinalen"

Källa: Real Madrid.com


matchen emot Villareal i bilder


Kaka's första mål!


Pepita vill krama oss alla!




Kramkallas!


Arbeloa försöker komma ifrån sin motståndare

real madrid 6-villareal 2

Jag satt och kollade på denna match med chock...vad är det här? Real som senast i tisdags inte ens kunde hålla i en boll för nåt mystisk skäl dominerade hela mtchen och passade bollen perfekt mellan varandra och hittade helt plötlsigt varandra igen..vart var allt detta emot Lyon???? Vad hände sedan i Tisdags, utskällning av president Perez eller vad är detta. Hur som helst var Real grymt bra idag.

Dock går det inte att säga samma sak om domarna som dömde lite konstigt. Först även om jag är världens största real fan så ser jag inte vad som hände vid första straffen, det var en liten nudd..kanske inte en straff i mina ögon även om det var innanför straffområdet. men hur som helst var jag mer tveksam till den andra vi fick i den andra halvleken, chris snubblar över sina egna fötter och domaren säger straff...lite billigt om jag ska vara ärlig och neutral. Och offside vinkligarna var också lite off ibland.

Chris startade detta målkalas med en av sina specialiteter, frispark i perfekt Chris läge och han skruvar in den! tre minuter senare gör Kaka 2-0 genom den ovannämda första straffen, sen tar sig Villareal in i matchen med en frispark av Senna lik Chris frispark. i andra halvlek kommer Higuain igång och sätter efter perfekt samspel mellan Arbeola och Chris in 3-1. Då tar sig Villa real in i matchen igen genom ett mål av Nilma innan real helt tar över på allvar, higuain gör 4-2 innan Kaka sätter sin andra för kvällen (och verkar inte det minsta glad?? ) innan Xabi Alonso avslutar målfesten på Bernabeu med en heldömd straffspark. 

Real dominerade matchen helt från början till slut, det var bara temporära sekvenser i slutet av första som Villareal såg farliga ut. Så fort Villareal gjorde mål tände hela Madrid till och spelade upp sig till ett mål, och värt att påpeka är att laget verkade inte lägga in sin högsta växel än...(tänk er om det vi såg inte ens var vårt bästa..hur bra vi egentligen är om vi lägger i fullväxel)

Jag älskade vad jag såg och hoppas att real ska hitrta samma spel emot Lyon hemma, då har vi dom, vi tar det här..men bara om real verkligen är like tända som idag.

Betygen då?

Iker Casillas 5- har inte mycket att göra, men släpper in mål nummer 16 och 17 för säsongen. Han hade inte en chans på målen.

Sergio Ramos-9,5 Vilken klippa! inget kom förbi honom nästan. formar ett helt perfekt mittbackspar med Arbiol. Arbiol hade problem att hitta samma spel med Pepe men med Sergio verkar dom vara helt magiska. Han hör hemma i mitten. Och han ger hela laget en balans i mitten genom samspelet med Lass och Alonso. Pepe kommer inte att få det lätt i höst när han är återställd.

Raul Arbiol-9.5 Helt magisk! alltid välplacerad, alltid bakom boll. Han har hittat hem i reals backlinje äntligen med Sergio bredvid sig i mitten. 

Arbeola-8 underbart bra, en ny sergio ramos. samma fina offensiva kvalitet, tappar inte mycket bakåt men inte samma styrka som Ramos. 

Marcelo-6 offensivt bra, deffensivt helt ok, hans offensiva kvaliteter kommer att saknas emot Lyon. Han var involverad i Kaka's andra mål.

Granero 5- såg inte mycket av honom, mer än hans skott då och då. Hittade ibland fina passningar.

Alonso 6 gör ett bra jobb, sliter som vanligt 

Lass 6-läs Alonso 

Kaka-8 har en av sina bästa matcher, delaktig i hela matchen, börjar han kanske äntligen hitta hem i vårt lag? hade flera chanser att göra mål, medspelarna verkade förstå honom bättre idag och hittade honom bra. Men vad handlar all fustration om Kaka? Och den uteblivna glädjen i att göra sitt andra mål?? 

Higuain 9 vilken match pepita! delaktig i nästan alla mål, skappar straffen, gör två mål och passar fram till Kaka's andra mål. Pepita i högform!

Cr9-9 kanske machens lirare tilsammans med Higuain. Också delaktig i allt på planen, nästan i vart fall. hittar sina medspelare med fina passningar perfekt. Han har hittat hem han med.

Avbytarna spelade alla för kort tid för en rättvis analys.  


Benzema -"vi kan vinna ligan"


"Vi kan vända emot Lyon om vi inte släpper in nåt mål"

KArim Benzema sa till AS att Real Madrid kan komma tillbaka emot Lyon och kan vinna ligan denna säsong

"Jag känner mig bra i klubben. Jag har hittat ett hus och börjat lära mig Spanska. Jag förstår allt"

"Jag tror inte Lyon spelade sitt bästa emot oss. Vi visste att de skulle vara starka och väl placerade. De förbättarde sig till champions leauge klass. Vi kan ta oss till nästa runda om vi inte släpper in nåt mål. Jag tror på real madrids vilja att nå nästa runda. Vi kan också vinna ligan."

"att vinna Ballon d'or detta år forsätter att vara mitt mål, men för att uppnå det målet måste vi vinna champios leauge och jag måste spela på topp i VM." 

trevligt att nån i klubben inte förlorat hoppet om champions leauge än. men en sak får mig att undra hur kan Kaka och Chris redan prata nästan flyttande Spanska medan Benzema som kom till klubben samtidigt bara precis börjat lära sig..och hur har han pratat med folk som inte kan Franska i laget...kan detta vara förklaringen till den inte så lyckade inledning på hans rela madrid karriär? vi får se hur det går nu när killen lärt sig prata och förstå Spanska :)

Perez ultimatum till Pellegrini

Kvartsfinal eller sparken?

 

 Enligt rapporter från AS sägs Florentino Perez och co. utfärdat ett ultimatum till tränare Manuel Pellegrini. Nämligen att om Los Blancos inte lyckas vända underläget mot Lyon och ta sig förbi åttondelsfinal i La Champions, så får ingenjören packa väskorna...

 Det är inte första gången under sin pågående sejour i Madrid som Pellegrini varit i blåsväder. Senaste gången var efter den pinsamma förlusten mot Alcorcon, där den chilenske tränaren till slut togs till nåder av Perez/Valdano. Nu tycks alltså Pellegrini återigen hamnat i skottgluggen, denna gång på grund av den svaga insatsen i tisdags, och sannolikt är det enda som kan rädda honom denna gång ett avancemang till kvartsfinalerna. Ett avancemang som hela klubben verkligen är i stort behov av, dels för att rädda äran och hedern, men även för att man ska kunna bibehålla någon sorts kontinuitet inom laget, då ännu en tidig sorti ur mästarcupen troligtvis kommer att innebära ännu en hektisk och galen sommar...

Möte innan träning

 Dagens träning blev försenad med 10 minuter, då Pellegrini kallade spelarna till ett möte angående tisdagens misslyckande. Bara det är ett tecken på att ingenjören känner av pressen, och att hans tidigare så stabila position plötsligt inte är lika stabil längre...

Källa: AS, Goal.com

Jag tycker att det vore fel att sparka honom, han gör sitt bästa. men lite kritik emot Pellegrini är ändå rättfärdigad. vad hände i tisdags egentligen? I slutet när Benzema fick komma in, varför inte köra fullfart framåt och låta higuain forsätta spela och sätta in Benzema och ta ut någon annan så som dierra och sen köra allt framåt. han var feg och vågade inte, i såna lägen gäller det att ha kyla i magen och våga...men real kommer att lyckas att ta igen detta tro mig. bara tanken på finalen på bernabeu stadion kommera tt motivera spelarna till max. 

En sak till, man kan inte ankalga pellegrini för att laget helt plötsligt tappar allt spel. det är spelarna på planen som är ansvariga. Perez kanske ska motivera dom själv genom att sätta ultimatum på dom inför Lyon matchen. 

men till nästa säsong om nu inte Pellegrini lyckas att ta dubbeln så borde vi försöka signa Mourinho för en längre tid, honom ska vi inte ge upp på efter en halv säsong, utan låt honom köra i ett år minst innan man börjar klaga och sätta ultimatum. 
vad tycker ni?   


våra kaptener hyllar oss med en sång


karoke night





nu vet vi vad grabbarna Garay och Higuain gjorde på nyårsafton i vart fall, drack sig fulla på nån hemma fest och sjöng karoke...
källan angav inte vilken såg herrarna gav sig på, men at Leo Messi var med



Rauls tappra försök att at hem ett av dom sex barnen..


Idag hittade jag lite roliga bilder på vår egen Raul med två av sina barn. Han kämpar tappert med att föröka få hem ett av dom, den andra verkar något mer hanterbart för den person som bär honom med den lilla killen Raul har i famnen verkar inte vara villig att åka hem. Artikeln säger inget om Raul till slut lyckades få in den lilla killen i bilen eller ej, men roligt ser det ut.
















"Jag är jätte lycklig här"


"Jag har alltid velat spela för Real Madrid bara på grund av dess storlek och succe"

Christiano Ronaldo var Telemadrid's "casa de campeones", den speciella gästen, under vilket han pratade om allt från barndomen till hans ankomst i Real Madrid.

Tidiga Dagar

Jag brukade komma hem från skolan och lämmna min asaker och gå för att leka med andra barn. Dom kallade mig alltid "cry baby" för att jag brukade gråta när jag förlorade. Min familj gav mig alltid styrkan att forsätta. Min mamma betyder allt för mig och hon har alltid låtit mig själv välja vilken väg i livet jag skulle ta"

"När jag kom till Lisbon, var det så mycket folk och bilar, jag trodde det var ett annat land. Bollen kom bort från mig på min första träning men jag behöll lugnet, och efter tre fyra gånger jag fått bollen, såg tränaren att jag var i en helt annat klass."

Enligt Paolo Cardono, talangskouten i Sporting lisbon, Så ville "Cristiano alltid mer. Han stod kvar på grund av hans teknik och snabbhet, men vad som fick mitt intresse var hans personlihet."

"När jag lämnade Lisbon, grät hela min familj. Dom två första åren var väldigt jobbiga och jag åka nästan hem igen, men mina klubbkamrater hjälpte mig att bli bättre."

Lisbon, Mancherster och Madrid

"Ferguson lovade honoma tt han i alla fall skulle få spela 50% av matcherna, med den visionen och personligheten var lite tveksam, och under det första året såg dom honom som den bästa spelaren i laget" Säger hans representant, Jorge Mendes. 

"Min debutt var det bästa ögonblicket i Manchester"

"Ferguson är en coach som förstår hans spelare och stötar dom på alla sätt han kan. Han var alltid en fadersfigur för mig."

"Jag ville alltid spela för Real Madrid, på grund av dess storlek och succee"

"Jag visste inte vad jag skulle säga under presentationen, det gick bra. Jag kanske inte såg lika nervös ut som jag var."

"Christiano var i chock. Han såg hur speciell Real MAdrid var och att inget skulle bli sig likt efter hans ankomst" säger JOrge Valdano

Engagerad proffesionell  

Spanska journalisten Enrique Ortego klargör att "Christiano har luftspelet, dribblings talang och snabbhet. Han är sånt som legender är gjorda av"

"Han spelar alltid sitt bästa. HAn han medge atthan spelade dåligt, vilket är väldigt viktigt" Säger Jorge Mendes.

En annan journalist, Javier Matallanas säger att Christiano "Gillar stårlkastar ljuset, men denna säsong är han väldigt fokuserad, han lever sin dröm och håller sig så frisk han kan"

Jorge Valdano tilläger att "han bevisade för alla dom som trodde han var ett 24 tmmars spectacel att de hade fel. IStället för att gå ut till nattklubbar, går han från en tränning till en annan."

"Jag känner mig väldigt säker här och ser fram emot vad som kommer. Att spela på Bernabeu är unikt och speciellt, men jag har fortfarande många mål att nå. Jag är jätte lycklig här"

"Real Madrid är ett institut som kräver mycket av sina spelare, och Christiano Ronaldo lägger mycket press på sig själv, så kan kommer att ha det bra i Real Madrid. Vi hoppas att vi får njuta av att se honom spela här för minst ett decenium" Avsluar JOrge Valdano

Källa: Real Madrid.com

Sergio Ramos spelar sin 200 match för Real Madrid i helgen

Det var fem år sen nu, Sergio Ramos skrev på för Real Madrid, då var han bara 19 år. Idag fem år senare tillhör han världstoppen och har under sina fem år i Real Madrid blivit en nyckelspelare.
I helgen spelar han sin 200 match i den vita tröjan.
Han har under många år varit en av mina favorit spelare i Real Madrid, han har varit hjärtat i laget, kämpat, aldrig gett upp och passionen för att spela är alltid där oavsätt positionen. Och vissa gånger har passionen och önskan at vilja vinna lett till fula tackligar och gula och röda kort.
Efter sommarens skada kom Sergio Ramos tillbaka efter en mycket dålig säsong, då var han som en helt ny person, mogen, ansvarsful, helt enkelt en ledare i laget.Inte bara på planen men också utanför, hans festande och vilda uteliv verkar vara ett minneblott. Sedan dess har han inte spelat en enda dålig match, han har alltid gjort sitt bästa och alltid varit ett av planens bästa spelare. Jag gillar den nya sidan av Sergio Ramos.
låt oss hoppas på att hans fina form forsätter för om vi ska vinna titlar i år behöver vi en Sergio Ramos i toppform.

http://intressant.se/intressant

Severiano hedradeas av Guti och Iker Casillas

Severiano Ballesteros hedrades på onsdagen under den 12: upplagan av Marca Forum som besöktes av Iker Casillas och Guti.
Utan tvekan den bästa Spanksa golfaren någonsin hedrades Severiano Ballesteros under forumet på onsdagen. Den förra världes ettan som vunnit masters två gånger har blivit ett exempel på att övervinna oddsen engagemang och styrka efter att ha återhämtat sig från en hjärntumör.
"Jag skulle älska att spela Pro-AM med Casillas och Zidane" säger Seve som också pratade om Real Madrid och att vi nu funnit stilen som vi alltid haft, som gjort det möjligt för oss att pressa Barcelona.
komenterade också Real Madrids senaste tillskott Sergio Canales, " BAra någon med en hög klass kan göra det som han gjort och göra så otroliga mål. Han har mycket tid kvar att utvecklas, men det är klart att Real Madrid komemr att vara ett bättre lag med honom på sin sida"
Källa: Real MAdrid.com

Sergio Ramos och Xabi Alonso's komentar efter matchen

The message of clothes is clear: “We will overcome”. After finalizing the party in Gerland, Real Madrid determined its glance to next the 10 of March, date in which the return match of eighth of end of Liga de will be celebrated Campeones. Xabi Alonso and Sergio Branches agreed in indicating that “the result is remontable” and that “the support of our liking will be very important”.

ALL THE INFORMATION OF REAL MADRID IN THE LEAGUE OF CHAMPIONS

Xabi Alonso: “This result is remontable”
“We have left the return”. With this optimism Xabi Alonso went to the madridismo after the defeat of Real Madrid in Lyons. Nothing else to listen to pitido final of the party, the midfield player already thought about the return match: “This result is remontable, we must watch forwards and think about the return match”. The player tolosarra made in addition self-critical, “we are going to try to correct the errors that we have committed and to confront the return match like a great opportunity to happen”.

The madridista aimed that Real Madrid “came with the intention to mark a goal, but they have very well been and we have needed clarity”. The international analyzed how it had seen the party, “the Olympique has been very intense, by far rate and with very well in the stopped balls”. Xabi added in addition that Real Madrid had not known “to combine nor to do what we came lately doing. We go away satisfied neither with the result nor with the game”.

Sergio Branches: “We confronted the return with a tremendous illusion”
The defense of Real Madrid agreed with Xabi Alonso in which the overcome one is possible: “We are calm because still we have left the return match”. The madridista player aimed in addition who the equipment will confront the shock “with a tremendous illusion” and in which the support of the liking will be very important, “we will count on our public and I know that we will be able to give the return to the marker”.

Branches analyzed the party in Gerland: “It has been an uncomfortable party not only by the rival but also by the land of game, that was not in the best conditions”. The madridista added in addition that “we have needed the luck that we have had in other parties, we have not been able to materialize the goal occasions which we have had and they, nevertheless, they have done if it”.

OBS! översättning kommer om ett par timmar.


Bilder från Lyon matchen










Lyon 1-Real madrid 0

Häpp så var denna champions leauge match avklarad och vi får gå hem med svansen mellan benen, för Lyon spelade ut oss stora delar av matchen.sorgligt och värdelöst att se för vi skappade inget och Pelegrini satt tafatt och kollade på, hemskt. In med folk, fler man in på anfall men nej, han bytte ut den bästa på planen emot Benzema...

Alla i laget får godkänt men med minus i kant och den enda som inte får godkänt är herr Casillas. För han höll på att kosta oss ett 2-0 udnerläge inför hemma returen, han slängde ut bollen till anfallande spelare som stod inne i straff området! det var katastrofalt men lyckligtvis missade den personen målet. Manen måste lära sig att agera bättre, mindre nongalant.

Men hur som helst fick jag nog av TV6 mobbning utav Real Madrid och skrev ett argt brev till dom, här är den. 

Klagomål om kommentatorerna i matchen mellan Lyon och Real madrid
Jag vill i och med detta brev till er klaga på era kommentatorer och deras sätt att prata om lagen under matchen. Det var ren och skär mobbning emot Real Madrid med ena hemska uttalandet efter den andra. ”Christiano hoppar och studsar lite”, ”Jag undrar om real har ledarskapet att tända om”, bland många andra citat tagna under matchen. För att inte tala om den ton man använder när man talar om Real Madrid under hela matchen, det var varken trevligt eller professionellt av era kommentatorer att bete sig på detta sätt. Dom må inte gilla Real Madrid men på jobbet måste man som tv tittare få kräva en mer neutral kommentator som inte lägger in sina personliga åsikter i det som är hans jobb.

Det finns folk som är Real Madrid fans och blir sårade av att få höra denna typ av mobbning emot sitt lag som man älskar. Jag är bland dom. Jag gillar inte Barcelona men jag respekterar dom som gör det, man går inte över folk på detta sätt.

Hur kan två professionella reportrar betee sig på detta sätt? Jag studerar till att bli journalist och det första vi fick lära oss var hur viktig objektiviteten inom journalistiken är. Dessa journalister ni har strider emot dom journalistiska lagarna som vi lever efter idag. Det är bedrövligt att en respekterad TV kanal som TV6 har två journalister som sitter och mobbar real Madrids fotbolls lag på bästa sändnings tid.

 Hoppas att ni tar detta på allvar och pratar med era journalister så detta inte behöver hända igen, att man inte bara som real Madrid fans utan vilket annat lag som helst ska behöva sitta och kolla på ren och skär mobbning på bästa sändnings tid.

Jag laddar upp svar så fort jag får något. TV6 måste ta ansvar för sina anstäldas agerade! Aldrig att jag tillåter någon trampa på vårat lag på detta sätt!! Jag har förklarat krig emot TV6! They are going down trust me ;) 


Anfall

Raul

Den legendariska Raul-7, Han var en gång Real Madrid, idag är han mest bänkvärmare och det gör ont att se. Han som så många gånger bevisat alla fel när han kommit tillbaka gång på gång, han är snart slut..i sommar slutar han för gott, sen lämnar han planen och lämnar en ofantlig stor plats tom på planen, för visst kan Higuain spela på hans plats eller Benzema, men ingen blir Raul, han var vår kung, den vi alla älskade, det är inget man tar över man blir det genom att stå upp för laget och lyfta hela laget vid behöv..men han lämmnar ett arv som går genom hela cantera om hur man ska betee sig och man får hoppas att en dag så kommer det fram. Men mest av allt hoppas jag på ett bättre slut för vår kung än detta...han förtjäanr det efter alla år han var vår kung, vår ledare.

Gonzalo Higuain
 
Vår Pepita!
Han har varit vår stora räddare med sena mål och fantastiska mål, ena mer underbar än den andra.
Han alog sig in i den Argentiska landslaget efter en evighet av diskussion och gjorde direkrt mål i sin första match under Maradona. I sommar väntar VM och då kommer han att göra stordåd, och om jag ska vara ärlig tror jag att denna kille kommer att överglänsa alla, till och med herr Messi. 

Benzema


Den kontroversiella Benzema, Jag undrarde vad Real skulle göra med Benzema när han köptes och det undrar jag än idag. Först av allt verkar han ha problem att känna sig hemma i Spanien, vill inte lära sig Spanska, krickar med sin dyar sportbil två gånger p tre-fyra dagar..och han gör inte så bra ifgrån sig på planen denna man. Men som GUti tänder det till någonstans i honom lite då och då och han skapar magi, men bara då och då, behöver mogna och förstå att detta är en av världens bästa klubbar och visa sin klass lite mer ofta, för tro mig han har klass, men han vill inte visa den alltid. men som alla andra Galacticos hoppas jag på att Karim tänder till på alvar snart och gör det han är bäst på, skapa magi.  


Mittfält

Vi har ett av världens bästa mittfält idag med Kaka, Chris, LAss, Xabi Alonso ochj Granero.

Kakà


SUPER KAKÁ! Jag har hans real madrid tröja och jag bär den med stolthet, han är en av världens bästa fotbollssplare som kan lyfta hela laget i sina bästa dagar. Som liten var han min stora Idol, jag är nog inte den enda då hans tröjor egentligen sålt mer än CR9 och alla andra i år enligt mina källor.
Han har en elegans till sig, like en viss Zidane. Han kommer att göra stordåd i Madrid jag lovar, ge honom bara lite tid så kommer att bli vår stora frälsare.

Christiano Ronaldo



Enligt mig en av dom bästa i världen, men håller Kaka ett snäpp högre. HAn är grymt bra, har verkligen hittat sin plats i Madrid och spelar stundtals som en gud. Men värt att tänka på är att real madrid spelat sina bästa matcher utan honom...men det kommer för hans del också

Lassana Dierra


Han kom från ingenstans och blev allas våran favorit i madrid, när han köptes undrade jag vem han var? men fick snart svar på den frågan, real visste att han underskattats av hela världen, han kom och visade alla som inte trott på honom vilken fantaistisk spelare han är. Vill gärna dock att han varit lite mer villig att hitta hem i Spanien. Han har fortfarande inte lärt sig Spanska, det är en fördel för bättre kommunikation för visst talar en del Franska i laget men inte alla. Men utöver detta är han en riktig slitvarg som springer och kämpar för hela laget.

Xabi Alonso


Spelgeniet som visade sig vara den som var skillnaden mellan liv och död i Liverpool, för så fort han lämmnade blev Liverpool inte igenkännbara..
Men manen är exakt vad vi behöver, en balans spelare på mitten som kan fördela bollarna och styra spelet. Gör Aldrig någon besviken, men hans frisparkar och hörnor behöver slipning, de sitter lagom i andra ringen på läktarna..ett av Reals bästa investeringar. 

Guti


Herr Rockstjärna!
Här är en av världens bästa och skickligaste spelare av sin generation som verkligen bara förstör för sig själv med sina korkade beteenden utanför planen. Hans nongalans gentemot laget stör mig, han bråkar med alla, senast hade han ett bråk med Iker Casillas för han inte ville markera under en hörna emot Sevilla som sen blev mål, onödigt..ta bara en spelare och spela på. Han bråkar med tränare och ledare, pratar med media om att han vill gå, säger till real jag vill stanna, ren idioti. Men så kommer dom där magiska stunderna när han faktiskt spelar och man glömer bort hans huvudlösa actioner för stunden. Jag kommer sakna honom efter sommaren när han mest troligt kommer att köpas loss från sitt kontakt eller erbjudas ett jobb i ledningen och sluta. För det är inte så ofta man ser sådana genier föddas..men som man säger på engelska, all god has to come to an end...

Esteban Granero


El pirata, Ganini, ett kärt barn har många namn, här är verkligen ett kärt återseende. Esteban var en av dom riktigt bra spelarna i CAstilla innan han drog till Getafe och nu är han tillbaka och med vilken kraft, killen ahr verkligen utvecklats till en stor spelare trots att han inte alltid får spela gör han ingen besviken när han får chansen. En dag kommer han att tillhöra världstoppen om hans utveckligskurva forsätter på samma sätt.

Mamadu Dierra

En spelare jag försöker placera, visst är han helt ok men inte i Real Madrid klass, Jag tror de behåller honom för den effekt han har på med spelarna, han verkar vara den som drar upp allas humör när de är nere, för på varje klipp jag ser på honom skämtar han med någon eller nåt. Så jag tror det handlar om det sociala i detta fall och för mig får han gärna stanna, honom gillar vi trots att han alltid är skadad och matchotränad.


Backar

Sergio Ramos



En av världens bästa ytterbackar, för att inte tala om mittback. Denna unga back är trots sina riga 23 år redan en rutinerad. Sätt honom på vilken plats som helst i backlinjen och han kommer att glänsa.

Han kom från Sevila till Real MAdrid säsongen 05/06 och snart petade han michel salgado från startelvan så väl i landslag som klubb lag.

Bara för att visa på hans storhet så har självaste Maldini sagt att han ser Sergio Ramos som sin efterträdare. Men denna kille behöver lära sig att hålla sitt humör, för han drar p sig väldigt mycket kort och avstängningar och utan honom så ser Real försvar inte lika säkra ut, dom behöver honom för att ha säkerheten i backlinjen.

Raul Arbiol



Ytterligare en av världens bästa backar.
Han kom i sommras under den andra generationen galacticos och har sedan dess varit självklar som mittback med tanke på hans spelsine och hans förmåga att läsa av spelet. FUngerar perfekt med Sergio Ramos, har haft problem med att hitta positionerna med Pepe berdvid sig men med Sergio verkar det ha losnat för denna valencian.

Han har framtiden framför sig och kommer en dag att bli utnämd världens bästa back, ingen tvekan.

EZEQUIEL GARAY

En relativt ny back som kom från Racing de santander 2008 med lånades tillbaka till dom förra säsongen vilket för mig är ett stort under, vi hade behövt honom förra året, när Sergio var skadad, pepe avstängd, vi hade behövt honom då, men hur som helst är han här nu och hade innan Pepes skada lite svårt att ta en plats i laget med i och med hans skada så har en platsöppnat uppsig på höger kanten, sergio's plats och han har visat sig vara bra faktiskt, gör inga misstag.

Marcelo


Vår ständigt leende lilla Marcelo. Fungerar både sm ytter mitt och ytterback, har en fantastisk teknik och snabbhet som han ofta använder, lite lik Sergio Ramos spel stil. Drar dock ibland fram lite väl mycket och tappar i försvaret. Förlängde inte för länge sen sitt kontrakt och blir kvar minst till 2015.

Pepe:

Pepe har varit en av våra underbara och alltid välspelande backar som alltid var lungn i alla situationer. Sen kom en ökänd flipp och han blev avstängt i 10 matcher, när han väl kom tillbaka var han sig själv igen men så kom skadan och nu är han borta till efter sommaren. Frågan är hur lätt han kommer att kunna ta tillbaka sin plats, sergio har nämligen dominerat på denna position och många säger att det är rent ut sagt straffbart att inte använda Sergio Ramos som mittback.

Drenthe:

Mitt stora problem i Real Madrid, vad gör denna människa där? han är sämst. Han spelar aldrig och när han väl gör det, spelar han urdåligt, släng bort honom, ge bort honom, han duger inte i Real Madrid.

 

 


Målvakter


Íker Casillas

 

Denna super målvakt som nyligen utsågs till årets målvakt av FIFA föddes den 20 Maj 1981. Han började spela i Real Madrids ungdoms verksamhet som 8 åring. Han sin debut för A laget redan som 17 åring, då han petade den dåvarande målvakten Bodo Illgner. Han blev den yngsta någonsin att spela i en Champions leauge final när Real Madrid slog Valencia med 3-0 år 2000. År 2002 champions leauge final är nog den som vi alla bäst kommer ihåg, César hade skadat sig och Iker fick komma in och gjorde helt fantastiska räddningar som ledde till att Real Madrid vann champions leauge igen år 2002. Sedan dess är han ohotad nummer 1 i real madrid.

2008 ledde han Spaniens landslag till det första EM guldet på 44 år.

Iker Casillas är också känd för sina Unicef projekt världen över där han bland annat besökt flera byar där han hjälpt till att bygga upp skolor och se till att barnen har det bra. Barn är något som han verkligen engagerar sig i både p hemmaplan och ute i världen. Nu hjälper han till att samla in pengar till barnen i Haiti.

Han har dejtat den Spanska modellen Eva Gonzalez men det tog slut i början av 2009. Idag är han tillsammans med en bankdirektör.


Adán

Vårt nya tillskott bland målvakterna, frågan är om han någongång kommer att få chansen, för han har Iker Casillas framför sig, men han är en mycket lovande och bra målvakt. Tror mest på att han kommer att få en chans nästa säsong då dudek lämmnat real madrid och denna kan få en chans att stå i cupen.

Jeresy Dudek


Han var och är en helt ok andra hands allternativ till Iker Casillas men han har inte fått många chanser och de få han ahr fått har han mest spelat bort, i cupen i höstas släppte han in 4 mål emot ett division 3 lag. I sommar lämmnar han laget och det utan att någongång verkligen ha fått en chans att visa vad han går för.


Sergio Ramos ser fram emot Champions leauge

                                


Sergio Ramos ser fram emot Champions League

Champions League-finalen 2010 spelas på den gudomliga Santiago Bernabeu Stadium och Sergio Ramos berättar att motivationen är större än vanligtvis.

Champions League-finalen 2010 spelas på den gudomliga Santiago Bernabéu-stadion och Sergio Ramos berättar att motivationen är större än vanligtvis. I en intervju med spanska tidningen El Mundo diskuterar Sergio Ramos om Champions League, om hans nya roll som mittback och han hinner även med att jämföra Graneros högerfot med Beckhams.

"Att Champions League-finalen spelas på Santiago Bernabéu motiverar oss mycket mer. Det spelar ingen roll om vi är tvugna att spela mot Barcelona i finalen, bara vi vinner den. Med tiden har jag lärt mig att jag inte kan vara lika offensiv som jag vanligtvis brukar vara på högerbacksplatsen. Jag måste se till att tänka mer defensivt som mittback.

Laget har anpassat sig till värvningarna av Xabi, Lass och Granero. De frambringar mer balans till mittfältet och som mittback lägger jag märke till det väldigt mycket. Som mittback känner jag att jag spelar en viktigare roll.

Jag gillar sättet vi spelar på med tre mittfältare bara för att jag föredrar att kunna lita på båda flankerna. Laget är mycket starkare med Granero på ytterkanten, vi har mycket mer boll. Granero är väldigt talangfull och hans teknik är enastående. Han har de bästa krossbollarna efter Beckham.

Förra säsongen spelade jag med en hel del smärta. Alla har sitt sätt att vara och jag är lite envis. Jag borde ha vilat ett par månader för att det skulle bli bättre men jag körde enda fram tills efter Confederations Cup."

Real Madrid möter Lyon ikväll klockan 20:45 på Stade Gerland, Sergio Ramos kommer att finnas med i startelvan, troligtvis som mittback.

Källa: Realmadrid.com

 


Sergio Canales till Real Madrid


                               


Idag blev det klart, Årets stora sensation i LA Liga kommer att joina vårat real madrid från och med 1 juli 2010.
Jag måste säga att jag är lite kritisk emot detta köp. Det handlade bara om en sak, att itne BArca skulle köpa honom, för då skulle vi få ytterligare en att oroa oss för i Barca. Killen är grym, all respekt till honom, men real kan inte köpa upp allt på marknaden bara för att man är rädd för att Barca ska köpa dom...det är som allt snack om FAbregas. Real har ingen plats åt honom i laget, men man vill ändå köpa honom så man inte behöve roroa sig för att ha honom på fel plan halva...Perez jag ber om lite mer förtroende för ditt lag, dom kan slå vem som helst, när som helst...bara en förlust och två oavgjorda än så länge på denna säsong, det borde säga nåt om våran kapacitet. 

Men lycka till i Real Madrid Sergio Canales. 

 

Nu gäller det

Nu gäller det för Real Madrid att ta tillfället i akt i helgen och vinna borta emot Xerex, för Barcelona är på knä. I alla fall i försvaret. Pique och marques är avstängda som vi alla vet, Yaya Toure, Eric Albidal och Dani Alves är alla skaddade. Barca kommer att bara kunna ha en ordinarie back i sin backlinje Puyol och dom möter Ateltico Madrid i helgen. Dom är starka offensivt. Sergio Kun Aguera och alla andra kommer att ta tillfället i akt att fixa det som gick fel i början av den märkliga säsongen som Altetico har haft.

Vi kan i helgen bara ha två poäng upp till Barca om Atetico vinner och vi vinner.
Nu börjar det riktiga kriget emot Barca, nu när dom har pressen på sig. Vi kommer att köra över B laget Xerex, men allt beror på Atletico's form. BArca har ju borta plan dessutom.

Låt oss alla hoppas på en förtrollande match mellan Atletico och Barcelona i helgen.


higuain-du missar chanser om du slappnar av

Higuain hade presskonferas idag och pratade bland anant om sin realtion med Benzema, hur det är att vara tillbaka och att han känner stark för de vita vilket gör mig stolt.

"Jag är glad att folk vill ha mig i startelvan. Om du slappnar av missar du chanser och jag vill inte hamna efter. Jag är tillbaka och gör mål. det är det som är viktigt för mig.

Jag ger aldrig upp, jag vill altid förbättra  Du måste vara stark emot motståndarna. Det var det som hjälpte mig att bli en bättre fotbollsspelare och en bättre person. Det var svårt för mig att nå långt både här och i landslaget. Jag är glad och vill forsätta på samma sätt. 
 
Detta år skulle alltid bli svårt. vi har många bra nya spelare. Jag ser mig själv som hårt arbetande. Dom nya har stärkt laget och vi andra har fått jobba hårdare.

MIn agent tar hand om förhandlingar om kontrakt förlängningar. JAg tänker bara på att spela bra och på vår match emot xerex, vilket är väldigt viktig för oss. Jag känner mig nära till klubben oc kommer att forsätta ge mitt allt här. Jag är lycklig här och känner fanses stöd. Det får mig at känna mig säker och det ger mig styrka att forsätta kämpa.

och på frågan om Benzema, svarade Pepita jag och Karim kommer bra överens. Det är inga problem mellan oss. Han är en jätte rba superstjärna och jag känner mig säker med honom. Ingen vill bli bänkad, men det betyder inte att vi inte kommer att passa bollen till varandra


Hej

Här kommer det snart att komma en ny real madrid sida för alla real madrid fans. Det kommer att vara matchreferat, betyg på spelare, blogg, videoklipp, kul fakta om vårat gäng och viktigast av allt, en plats där det kommer att ges mycket kärlek till vårat underbara gäng.

KOm tillbaka snart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0