massa nya saker på G

Hej idag har varit en spänande dag. Jag hade skickat in en ansökan att få komma med i real madrid redaktionen på svenskafans.com och jag kom med i panelen och jag kommer dessutom att få skriva gästbloggar där. Det ska bli så kul och givande att få skriva och få dela med sig av sina tankar om real madrid och la liga med alla andra som älskar real madrid. 

 Denna sida är fortfarande lite skakig, vet int eom den ska vara kvar med tanke på la liga bloggen på http://sarakslaliga.webs.com/apps/blog/ också nu är uppe. om jag ska skriva för svenska fans och skriva om la liga blir det svårt att hålla denna uppdaterad med tanke på att jag har mycket att göra i höst men än så länge finns sidan kvar och jag uppdaterar så ofta jag kan.


things that have to be said

Jag har under en tid fått en del kritik för mina ståndpunkter angående real madrid, jag har ett par saker att klargöra märker jag för mina läsare.

1) jag har skappat denna blogg för två skäl, ett jag studerar journalitisk och tänker i första hand använda denna sida till att träna på olika sätt att skriva. Notiser, längre inlägg, nyhets texter, m.m det andra skället är att jag älskar real madrid.

2) Jag är en real madrid supporter är medlem i deras supporter klubb sedan ett par år tillbaka men jag är inte den som dyrkar laget till den mått att jag avgudar allt de gör. Spelarna måste bevisa en del för mig, jag har höga krav. Jag kritiserar alla i laget om det är befogat oavsätt om spelaren är Kaka, CR7 eller Casillas.

3) Jag gillar INTE CR7 alls. Har aldrig gjort kommer aldrig att göra. Jag har mina skäl. han beter sig barnsligt, filmar, är egoistisk. Att han har ett behov att slå sig på bröstet varje gång han gör mål gör inte saken bättre, det är beviset för en självupptagen kille. Han är den man antigen älskar elelr hatar.

4) Jag har mina favoriter i real som jag gillar att se på, som jag sa ha jag höga krav. Har i mitt liv ägt endast två real tröjor med namn på Raul och Kaka..jag tar inte på mig vilken spelares tröja som helst. Mina favoriter i real är Iker Casillas, Sergio Ramos, Higuain, Kaka och Canales börjar växa på mig i och med hans insater...jag står för vad de spealrna står för, stödjer dom, står vid deras sida i vått och tort om det är befogat...


TAKE IT OR LEAVE IT!!! har ni problem med mina ståndpunkter har jag bara en sak att säga, det finns andra bloggar som dyrkar real madrid och bara skriver om deras bästa sida och hur bra de är och accepterar allt de gör, här gör jag inte det....

Kaka borta upp till fyra månader

Idag kom det tunga  beskedet för real madrid, kaka blir borta i upp till fyra månader efter en menisk skada. Kaka som var små skadad hela förra säsognen och var borta två månader och kom tillbaka ett par veckor innan säsongen tog slut har inte haft det lätt sedan han flyttade till real förra säsongen, alla väntade på att han skulle visa på sin klass redan från dag ett och vi har fått se lite magi från honom den gångna säsongen men kritiken har varit hård, skadan kom mycket oläglig för denne då han hade behövt hela denna säsong på sig att tillrättavisa kritikerna. Själv köpte jag hans tröja redan första dagen när de började sälja den i realmadrid shopen på nätet, när han kom till real och kommer bära den alltid med stolthet, min stora idol och en av världens bästa mittfältare förtjänar ett bättre rykte än den han fått i real och jag hoppas att när han kommer tillbaka om fyra månader att han äntligen får ge igen på alla kritiker. 

Gårdagens match emot det Amerikanska laget slutade 3-2 efter mål av Canales, Higuain och CR7. Jag har inte sätt matchen men kan konstatera att detta resultat knappast skrämer några motståndare..Det positiva igår var att vi fann våran ersättare till Kaka de kommande 4 månaderna i Sergio Canales. Det ryktas om att 18 åringen gjorde ett toppen match och visade att han är att räkna med i detta stjärnspekade lag. Låt oss hoppas att Canales forsätter att visa på sina talanger de kommande tiden. 

Från mig på maderistas.blogg.se, krya på sig Kaka och kom tillbaka bättre än någonsin :)

   

RSS 2.0