Kaka och Benzema tillbaka till Racing matchen???

Det är i alla fall vad Pelegrini förväntar sig idag, att återse spelarna i tränning när alla idag återvänder till VAldebebas efter tre dagar välförtjänt vila. Först ska laget fira Ramos som i går fyllde 24 (spenderade dagen med att käka lunch med Maldini och Nesta i Milano) sen kommer spelarna att återuppta tränningen. 

Kaka och Benzema ska vara tillbaka till matchen i helgen och det ska även Garay vara då Ramos är avstängd efter för mpgna gula kort. 

Om den saken får vi se när laget börjar tränningen 10:30. 

  

Silva klar för Real Madrid???

Som ni förstår så planerar Real MAdrid redan för förstärkning av laget till nästa säsong.
Och Perez anser att vi bör förstärka mittfältet ytterligare och har tittat på Silva igen.
Guti måste besluta om sin framtid i laget efter säsongen och Lass, han verkar inte känna sig hemma alls i real och ska lämmna redan efter säsongen.

Det är inte första gågen Real tittar på Valecianes håll de senaste åren, vi försökte sommaren 2008 men då var inte Silva för försäljning. Förra säsongen ville inte Valecias ägare släppa Silva heller och när dom väl gav med sig så hade real redan spenderart de pengar de kunde under sommaren. Nu är parterna tillbaka till förhandligsbordet och man har ett bud på 30 miljoner, samma siffra som Juventus har lagt fram.
Det återstår att se vart den unga Silva hamnar när säsongen är slut men en sak är säker, i valencia blir han inte kvar. Han har sagt själv att han vill lämna och ta ytterligare steg i sin karriär.

Källa: As.com


Sergio Ramos i Milano

I måndags åkte Sergio Ramos till Milano för att köka lunch på en resturang i Milano och joinades av flera milano spelare där bland Maldini, Nesta, Favalli och Thiago Silva. Milano har aldrig gjort en hemlighet av att dom vill föryngra sin baklinje med just vår Ramos.

Sergio Ramos som sitter på den lägsta lönen i laget just nu och har ett kontrakt som sträcker sig till 2013 kom i våras fram till med den dåvarande ledningen om ett nytt avtal där hans årslön skulle ligga gå från 2,5 miljoner till 4 miljoner Euro. Men efter att ledningen bytts och Perez kommit till maken har inte kontraktet skrivits på. Den har frysit inne. 

Real Madrid bör nog snabba på och be honom skriva på kontraktet efter ytterligare löneökning nu innan Milan sätter käppar i hjulet.

Min stora fråga i allt det här är hur kan Sergio Ramos, som är en av lagets bästa spelare ha en så låg lön samtidigt som alla andra spelare i lagets lön ligger på 8-9 miljoner som lägst (Arbeloa, Granero ligger på den nivån) hur kan då hans ligga på 2,5??? Nä Perez är du så generös att du spenderar en miljard på Cr9 så kan du höja hans lön till en rimlig nivå tills hans prestationer för laget.

Källa: Marca

El classico

Nu är datumet för årets match bestämd. Lördag den 10/4 klockan 22:00 börjar den.
Markera den dagen, avboka alla utekvällar och familjeträffar för då är det dags för årets största och viktigaste match, den som vinner den matchen vinner med största sannorlikhet titeln.

Grattis Sergio Ramos



Feliz Compleaño Sergio Ramos säger vi, grattis sergio på 24 årsdagen
Han kom till real som 19 årig och har sedan dess blivit en av vpra viktigaste spelare i alget. I år blev han också en av kaptenerna i laget. Han har redan spelat sin 200 match för real och har redan börjat skriva in sig i real madrids historia. Jag hoppas på att han stananr hos oss många år framöver.

Än en gång grattis Ramos!!! hoppas du får en trevlig dag med familj och vänner.


skriver åt LBB

Hej mina läsare, nu börjar högen av saker att göra bli mindre i skolan och jag börjar se botten på allt som ska göras. På tisdag gör jag stor comeback här med uppladning inför el classico med minnen från hur det gått förr, och laddar sjölvklart upp med er inför resan till madrid.
Men denna vecka finns jag inte här, utan jag har temporärt fått den stora äran att få skriva för Los Blancos Blogg, en av Sveriges bästa platser för oss real madrid fans.
Jag har skrivit tre texter till dom och mer är på väg, så kolla gärna in på deras sida och ta del av mina tankar om allt som rör madrid.

Vi ses här på tisdag mina vänner.

här är länken till LBB www.losblancosblogg.com kolla in där.


Veckan som kommer

Ok, helgen är förbi och det är måndag. I vanliga fall skulle vi ha en match denna vecka men vi har två, p åtorsdag möter vi Getafe borta för att sen på söndag ta oss an Atletico madrid hemma. en match som borde gå ganska enkelt och en tuff match till helgen. Glöm inte bort matchen emot Getafe.

Och enligt marca verkar Pelegrini varit irriterad över hur spelarna spelade helgens match. Han var inte nöjd med vår första halvlek, vilket efter att ha sätt om matchen jag kan hålla med om. Men då kanske Chilenaren gör lite förändrignar i laget tills på torsdag och vi får kanske tillbaka Kaka och Benzema tills helgen.


Real Madrid vs Sporting

Okej, ännu en söndag har kommit, vilket innebär att igår spelades vår match. Jag såg aldrig hela med tanke på att jag firade Newroz med min familj. Därför baseras mina betyg på andra halvlek.
Igår verkade hela laget ganska sega i första har jag fått höra och att det inte gick så bra men i andra tände laget till efter 1-0 av sporting. Några minter senare gjorde VAn Der VAart ett mål efter en frispark från Cr9. Men det målet såg misstänksamt ut, för van der vaart tar ner bollen på bröstet med händerna nära kroppen, det såg ut som om han kanske kontrollerade bollen med handen lite. Men mål blev det. Ytterligare någar minuter senare var det dags för hörna och Cr9 nickade till Xabi Alonso som nätade i öppet mål praktiskt taget.
Och det sista målet var en delitaktes signad vår egen Pepita. Han lekte bort sin försvarare och satte bollen snyggt i målet. NU är han bara två mål från skytteliga ledaren Messi som för övrigt inte spelar ikväll emot ett formstarkt Zaragosa.

Nu till betygen:

Casillas-6 verkade  ha en lugn afton ikväll igen bortsätt från ett par svettinga räddningar. MPlet kudne han inte göra mycket åt.

Arbeola 5 han spelade bra på den kanten, han hör hemma på den kanten, följde fint med i anfallet.

Ramos 6 Gjorde en stabil match igår, hade dock lite problem när sporting kontrade. 

Garay 6 läsa ramos 

Marcelo 4 osynlig i andra. 

Guti-7 skulle ha startat enligt min mening idag. Han gjorde en bra match, slog de oväntade passnignarna, gjorde en helt ok match utan att glänsa.

Xabi Alonso 6 helt ok, snyggt mål också.

Granero 2 vad gör han än på planen, han är inte bra just nu. underkänd 

Van Deer Vaart 5 gjorde helt ok match, ville mycket och gjorde åter mål när vi behövde det som mest.

Cr9 6/8 Jag har lite svårt att bestämma mig. Han slog bort tusen passnignar, skulle ha passat andra i bättre lägen i en del tillfällen. Han hade nog en av sina sämsta matche ri real igår, men så nickade han fram till xabi alonsos mål, han slog frisparken som ledde fram till kviteringen så jag vet inte...

Higuain 8 vilket mål, vilken kille! han borde dock ha gjort fler med tanke på läget i första. Men han är verkligen i form just nu.

Pelegrini 5: skeptiskt till ahns jobb idag, varför granero? varför inte guti? vad hadnlade bytena om, spelet blev avsevärt sämre med raul och gagos inhopp. 

Domaren 6 har inget att klaga över idag.

Vad tycker ni?  

Slutet för en era?

Om det As.com skriver är sant verkar det som om vi går emot slutet av en era. Raul Gonzalez Blanco verkar vara inne på sin sista tid som spelar i vårt lag.

Florentino och Valdano måste möta de kommande veckorna, en av de mest smärtsamma beslut för Real Madrid: Raul framsteg när säsongen slutar.
Kaptenen har fortfarande ett kontrakt år (slutar den 30 juni 2011), men klubben har inte det i idrottssammanhang projekt för nästa säsong. Raul, som har exemplariska beteende leder trots tre månader som ett substitut, inte bli en belastning och inte lägga hinder när det gäller tid att sitta vid bordet.

Ingen klubb har krävt ännu sagt vad de tycker, men Raul vill ha meddelat detta beslut i tid för att lämna Bernabeu som han förtjänar en man som är en levande legend i klubben. "Vad Raul inte vill är att stå i försäsongen och mitten av sommaren för att berätta för honom att inte ha det. Vill bara få veta tydligt vad de är och om dess förlängning är ett problem, kommer han att göra sitt bästa för Real" diskuteras det. .

Framtiden?
Om föreningen inte haja till, kunde Raul säga adjö till fansen (Bernabeu jublande när han kommer ut för att värma upp) i Madrid-Athletic match den 9 maj. Vi står inför de två sista månaderna av Raul vitt.

Källa: As.com

Det är med blandade känslor jag tänker på detta. Han är den som räddade oss så många gånger i förra säsongen med sena mål och har aldrig gjort någon besviken med sina insatser oavsätt hur länge han fått spela, har kämpat med hela hjärtat för laget alltid. Men han förtjänar att lämmna med flaggan i topp. Han komemr att alltid att finnas i våra hjärtan som en av de bästa genom tiderna i real madrid. Nu är jag ännu mer glad att jag åker ner och ser en match med honom fortfarande i laget.

Dani Alves: "Kaka skulle ha skrivit på för oss"

I veckan gick BArcelonas Dani Alves ut och sa i en intervju med bland annat Marca att han tyckte att Kaka gjorde fel när han skrev på för Real Madrid och att han skulle ha skrivit på för BArca. Vidare pratar han också om hur Barca spelar perfekt för Kaka. 

Jag har bara en menning att säga till herr Alves:
Kaka hör hemma i världens bästa klubb i historien, deceniets klubb REAL MADRID där alla de bästa i världen spelat (raul, Zidane, Figo, David Beckham, R.Carlos, Ronaldo och alla andra super stjärnor) inte i ett lag som just nu lever på en framgångs våg som förr eller senare komemr att ta slut.  
Och en sak till Herr Alves jag undrar om inte alla lag i världen känner så, att Kaka skulle passa bra hos dom, han är världens bästa playmaker!!!! Alla lag skulle dö för att ha honom i laget men REAL har honom och du kan ju drömma vidare om Kaka i ditt lag...

tråkiga medelanden

Tyvärr måste jag säga så här, jag har väldigt mycket i skolan den kommande veckan och en bit in i nästa så jag kommer inte kunn auppdatera sidan så ofta men jag kommer åter om en veka eller så med massa nyhter, och annat skoj.
Så håll ut.

Real Madrid vs Valadolid

Oj, oj veckan som gått har verkligen inte varit kul för reals del. Och idag kände jag knappt igen vårt lag, inte i första i alla fall. Vad hände, vi tappade bollen, var osäkra, visste inte vart vi skulle ta vägen och tappade enkla bollar...men vi jobbade på och hade domaren med oss i vissa lägen.

Jag kände på mig redan innan matchstart att denna match skulle vara svårt med tanke på champions leauge sortin, den satt kvar i alla spelarnas huvuden idag. Inkluderat tränaren Pelegrini.
Han gjorde ett redan på förhand dumt val att hoppa över att ta med Kaka (han är inte skadad, såg bilder från senaste träänningen, killen springer och tränar hårt med resten av laget, han är det inget fel på tror jag, handlar nog mer om något annat) men vi har som sagt domaren att tacka för denna vinst idag tror jag.

Och idag för andra matchen på rad i ligan gjorde en av våra egna spelare självmål, denna gång Albiol...som sagt var inte real sig likt, agerade osäkert hela tiden och positioner hade de glömt för allt i världen. 

Domaren idag måste ha varit blind alltså. För det första var Valadoild spelarna oerhört tuffa emot våra spelare. MAssa fula tacklignar från deras sida som i värsta fall kudne ha kostat oss dyrt i skador, två självklara straff bortdämda för valadolid. Detta är ahsn sista år i spanska ligan vi bör nog vara tacksama för det, han var verkligen inte bra. 

Betygen??

Iker Casillas 7 var bra idag, vid målet kunde han inte göra nåt. Annars bra.

Arbeloa.3 underprestation från denna man. Ingen bra varken defensivt eller offensivt..får inte mycket gjort

Arbiol 5  spelar bra trots självmålet. 

Sergio Ramos 6 ska tacka domaren för hans blindhet. Annars hade denna kille kunnat kostat oss segern. Kände inte igen killen. Stabiliteten var borta idag.

Marcelo-5 blandar och ger ibland geni andra gånger undrar jag vad han tänkt med sina agernade.

Lass 6 krigar på som vanligt.

Xabi Alonso 7 spelar bra, stabilt, hans cross passar är helt fenomenala

Granero-3 den andra som udnerlevererade idag. Han måste höja sig om han ska vara kvar efter sommaren.

Van Den Vaart 4 ok, jag medger han gjorde ett mål emot Sevilla, sluta spela på den meriten, han är ingen bra spelare att starta med, har trötnat på allas hyllningar av mannen som innan Sevilla matchen gjort en enda sak bra.. 

Higuain 9 Kung Pepita!!! hattrick och hur bra som helst idag, har på hugget och ville mycket. Planens bästa spelare idag.

Christiano 8 ett mål och två assist, grattis. Men han var inte på bra humör idag, gnällde, beteede sg som ett litet barn och gjorde ett snyggt mål. Har dock ett stort problem med honom, han gnälde i veckan över kaka och Higuains själviskhet på planen vad gör herrn själv i alla andra matcher om jag får fråga? skjute ri tid och otid, spelar inte sina medspelare han ska nog tänka på det innan han gnäller på folk runt omkring sig.

Pelegrini 6 han levererar i ligan fortfarande och gör det bra med det gäng han tar ut. men saknade Kaka..

Raul-0 Jag har tröttnat på denna människa rent seriöst, mannen är ingen bra, ta bort honom. Han behöver inte spela alla matcher. gjorde inget bra, hade en målchans distrubierad eden rent katastrofalt...hans tid är förbi tråkigt nog.   


Kaka's skada

Idag kom en mindre chock över mig, KAka är på något konstigt sätt helt plötsligt utan anledning skadad...varför?? vad hände??? men som sagt jag undrar vad som hände och väntar med att publisera anledningen tills senare då jag vet med säkerhet

tankar efter veckan som gått..

Så har en vecka gått..en vecka som varit en berg och dalbana för oss real madrid fans. i lördags spelade vi emot Sevilla och spelade underbart bra och Van Der Vaart tillfälligt vår hjälte. Och vi såg alla fram emot Lyon matchen på onsdagen med stor glädje och hopp.
Men så kom den där onsdagen...en onsdag jag vil lägga bakom mig. Vår största mardröm blev sann, det spel vi hade emot Sevilla var som bortblåst i alla fall i den andra halvleken. I den första spelade vi bra och var det bättre laget men så gick nåt fel i andra halvlek. Och vi åkte återigen ut i åttondels finalen...igen...

Men efter matchen verkade lagmoralen vara som bortblåst. Guti kritiserade laget (främst kaka och Higuain), Christiano är arg på Higuain (och vice versa) för att han inte fick chansen att göra fler mål och att Higuain själv valde att skjuta, Kaka klagade på Pelegrini för att han blev utbytt...de byten vi gjorde var helt värdelösa, vad ska Raul in där och göra om jag får fråga tränaren. Han är helt matchotränad, har inte bevisat nåt mer än att gjort ett mål från mållinjen...

Sergio Ramos och Higuain bråkade i hallen med Lyon spelare, för att de sagt nåt till Sergio Ramos om hans tippande inför matchen..vilket är helt onödigt...

Och i slutändan verkade de flesta medier denna vecka hoppa på  Higuain och Kaka för deras insatser som jag tyckte var helt ok, Herr Christiano ska hålla truten om han inte vill att vi ska dra upp femtio tusen amtcher där han är självisk, skjuter trots helt omäöjliga vinklar istället för att passa bätte placerade kamtarer, hans behov av att synas mest och resten av hans beteende. Han ska inte snacka om själviskhet i samma menning som Kaka och Higuain.

Och värst av allt Pelegrini klagade offentligt på Kaka i medierna. Och han väljer sen att straffa honom för det i dagens match emot Valadolid genom att säga att han är skadad. Han är inte skadad, han har tränat bra med resten av laget hela veckan.

Inget av dessa beteenden är under några som helst omständigheter OK, inte ens för mig som älskar detta lag. Aldrig är det ok att nästa hela laget tappar huvudet och hoppar på varandra i brist på nåt att skylla förslusten på..ALDRIG

Angående Pellegrini, ge honom säsongen ut, vi leder i vart fall ligan nu, det ska vi inte ta ifrån honom. Men efter säsongen ut med honom och in med Mourinho, för minst tre år oavsätt hur det går. Han är det som kan göra nåt med detta lag, som att vara modig nog att inte låta Raul spela på grund av sina meriter. Han ska spela om han levererar bra på trännignen.

Imorgon möter vi Valadolid med gamla Castilla spelaren Alberto Bueno. EN av mina personliga favoriter i castilla och jag saknar honom i madrid. Han hade kunnat tillföra en extra dimension emot Lyon i anfallet. Killen var bra. Men hur som heslt hoppas jag på att real inte låter lyon matchen sitta kvar i huvudet. Vi har en tävling kvar, det enda som kan rädda en katastrof säsong. Vi leder ligan och Baca, våra sörsta konkurenter ska möta Valencia på borta plan. Vi måste vinna samtidigt som vi får hoppas att Barca tappar poäng emot Valencia. Då tar vi ett järngrepp om ligan som vi sen inte släpper. låt oss hoppas på det och låt morgondagen bli den sita dagen vi grämer oss för champions leauge sortin..

Nu tycker jag att vi lämnar hela denna vecka bakom oss och ser framåt emot en vår med La Liga segern som avslutning. Vi ska ta den.  Jag tycker ocksåa tt det är dags för spelarna att snacka med varandra lite, bli vänner igen för jag tror inte torsdagens tränning var speciellt trevlig vilket förklarar uppdelningen.




City vill ha Higuain och Gago

JA så var Man City här igen, de vill återigen lägga ett bud på våra båda Argentinare, Higuain och Gago för 50 miljoner Euro. Vad i Nej förstår de inte är min fråga...HUr svårt kan det var att förstå, varken Gago eller Higuain är till salu?? Men hur som helst låt de försöka, Real MAdrid släpper itne Pepita för ett öre. Om han går kommer alla fans till real madrid att attackera den som säljer honom.


Guti kritiserar laget???

Guti kunde inte dölja sin besvikelse efter att ha fallit bort ett år i den andra omgången i Champions League och var mycket kritisk mot resultatet i Madrid. "Jag vet inte om det är ett straff eller inte. Sanningen är att vi har visat att de stora partierna kan vi inte spela. Vi kan inte kämpa som om vi var ett lag, sade Real Madrid Telemadrid berättade efter matchen.

"Varje år är smärtsamt och det också"
Den vita '14 'ta bort det här jämfört med hela föregående natt, eftersom detta är sjätte gången i rad att Real Madrid ligger elimineras i knockout round. "Varje år är smärtsamt och den här också. Under det andra halvåret har vi inte gått som vi hade att gå. Det har varit upp och ner som vi har under första halvåret, sade han.

Han noterade också ligan som enda hopp att hålla fast vid. "Nu måste vi koncentrera oss på ligan, som är allt vi har kvar, säger Guti.

Du Guti..är det verkligen så bra och kritisera laget sådär??? oavsätt smärtan...

Sergio ramos kommentar efter matchen

Hur du förklara vad som hände i går kväll på Bernabeu?
Det var en smärtsam dag. Vi är arga för att inte visa all den kärlek den illusionen. Det var en komplicerad tid. Nu måste vi gå samman för att inte påverka oss i ligan. Laget efter 90 minuter ibland genereras. La del Pipa var mycket tydlig och vi var nästan fira. Vi gick mycket i spelet, men vi lämnar med en tagg och en skuld till fansen.

De förbannelse och sex säsonger i knockout.
Det är en förbannelse och förhoppningsvis köra snart kommer att avslutas. Låt oss hoppas att vi nästa år tar bort dålig smak i kvartsfinalen.

Vilka följder detta avlägsnandet sker?
Oss nu när vi har att hålla sig med varandra. Det är inte fråga om att klaga på buss eller någon spelare.

Vad kan du säga till fansen nu?
Det är dags att vara tillsammans och ta detta framåt. Vi måste be om ursäkt till fansen, men vi är de första att vi är mycket arga för att ha eliminerats. Vi ser fram emot att bära denna säsong i Champions League.

källa: as.com

Tröst..

Nu när vi har som mest ont så ska jag komma med lite tröst.
 -Liverpool, ett av Europas bästa lag åkte också ur champions leauge förre oss
 -Ac Milan åkte ur igår efter en förlust emot Man U..
Vi är inte i dåligt sällskap i den klubben...

Det handlade bara om Otur, vi ahde chanser, vi var inte dåliga. Vi borde ha förvaltat chanserna vi fick. Vi är inte dåliga..handlar bara om otur..vilket är bra att veta..

Vi har ligan, vi ska titta och fokusera på den. Vi tar hem den i år. Vi har övertaget nu, låt oss glömma denna sorti ur champions leauge och titta på det viktigaste av allt. Ligan.

Och till sist, jag har börjat förstå Svenska journalisters hat emot real madrid, de är avudsjuka på alla bra spelare vi har, och hur vi rent historiskt är bättre än deras älskade barca.

komentarer efter matchen *engelska

Casillas, Guti, Granero and Arbeloa expressed their thoughts after being knocked out of the Champions League.

Casillas:
"We are upset but need to remain calm. We need to be prudent. Over the next few days we will assess what has happened this season, but from here on out we need to focus on La Liga."

Guti:
"Being eliminated hurts every time, and this one a little more than the rest. Now all we can do is think about La Liga."

Granero:

"We started off well and had several chances to play a comfortable second half, but it wasn't enough. We need to win La Liga in whatever way possible. We need it for our fans."

Arbeloa:
"We could have scored as many as three goals in the first half, but we weren't able to finish off shots. We fell to an inferior team, which makes it more painful than ever. We are a team so we are all at fault. We lacked a bit of unity and aggessiveness. We feel like we didn't show up in the second half."

min komentar: ibland räcker inte ens de bästa till. Idag spelade vi bätte än sist med tog inte vara ¨å de chanser vi hade vilket ledde till detta. Men nu måste vi se framåt och tänka påa tt vi ska vinna ligan. Finalen kommer att kännas i hela kroppen, hur orättvist det är att real int eär med. Men vi kommer igen nästa år bättre än någonsin.
Jag ber om att Pelegrini ska få vara kvar, vi behöver honom hela säsongen ut...vi ska inte byta tränare nu.


Aftonbladets hån emot Real

Går Barcelona till final så.... ja, då är det som att din värsta fiende kliver in på din fest och charmar den vackraste damen, utan att du kan göra ett dugg

det är citerat från aftonbladets sport journalist  säger direkt efter att real åkt ut ur ligan och jag har bara en sak att säga DRA ÅT HELV**E
ren och skär mobbing från aftonbladets sida och ytterligare ett brott emot det som hela journalist kåren står för!
Jag hatar när svenska journalsiter mobbar real madrid för att zlatan inte spelar där. jag undrar om de end hade nämt nåt om zlatans helvetes barca hade åkt ur champions lueage, då hade det hettat "Zlatans barca åkt ur champions-rena oturen" eller nåt, men nä, när det gäller real madrid, på med mobbingen bara!!!!!!
Aftonbladet kan ta och strypa sig själva för det ut talandet. Hoppas barca åker ut också den 17, eftersomd de bara har 1-1 att gå på. då ska vi se vilka ord som används för den förlusten....idioter som jobbar på aftonbladet!


HELV**E!!!!!!!

Beklagligt nog är real madrid ut eur champions leauge. Jag kommer inte att betygsätta spelarna för jag såg bara den sista tjugo. min data ville itne visa matchen. Tyvärr.
Jag lider med laget ikväll. Det som började så bra slutade i rent helvete, vi hade chanserna men tog dom inte, chris sköt, kaka hade ett skott strax utanför, Granero försökte, Van den vaart var ännu närmare, några hörnor var inte långt borta. Och domaren, han var kass. Släppte allt i stort sätt. Blåste inte för något, higuain föll i straff området, garay gjorde likanat, chris, kaka men inget hände. Men vi förlorade, vi ka inte skylla på domar J*veln ikväll. Vi ska titta framåt och titta på ligan och ta hem den, den är det som kan rädda vår säsong. Beklagligt nog.

Jag är för upprörd och arg för att prata om saken, vi får helt enkelt ge det ett par dagar att smälta in, sen tar vi nya tag om ligan och kör, den leder vi. den ska vi ha.


Spelarna anländer




Nu är spelarna på plats på santiago beranbeu...
Kvällen är här, det är ikväll det sk avgöras, ska vi gå emot en kvartsfinal eller tar resan slut ikväll.

Jag kan inte sluta skacka så spänd är jag... men jag tror vi vinner. Som jag sa tidigare till Athie på facebook, vi har detta, vi borde ha detta, vi har spelarna, vi har 80 000 fans på plats för att stödja våra spelare, vi har självförtroendet. Vi borde ta hem detta om inget förutsättbart händer.

Kvällens elva

              Casillas
Ramos arbiol garay Marcelo
                  LAss
 
Granero                    Guti
               Kaka
   Chris                    Pepita  

LÅt oss hoppas att vi tar hem detta nu, att vi gör som arsenal igår trots klassskilnaden på lagen (porto och Lyon)

Ska gå och ta det lungt nu.  men för allt i världen lämmna inte Datan, här är länken för att se den via spansk tv

http://www.canalsur.es/html/informativos/Documentacion/Especiales/champions/directo/index.html 


Imorgon kväll smäller det

Så var ödesdagen nästan här, vårt öde i champions leauge ska avgöras imorgon kväll, ska vi få spela vidare i kanpen om en final plats hemma på santiago bernabeu eller tar resan slut ikväll??
Jag tror på seger med 2-0, men det är 90 långa minuter att spela, mycket kan hända (det borde vi veta efter helgens kanon match)

I första matchen emot Lyon tror jag vi gick in med inställningen vi har detta, det är enkelt. vilket är helt fel inställning emot ett lag som Lyon. De är starka, plus att de hade hemmaplan, vilket gör en stor skillnad.
De hade hela stället med sig, att hämta kraft från och det hjälpte dom att tända till. Men ikväll är saker annorlunda, vi vet att de är starka, vi vet att vi måste vinna ikväll och vad som står på spel och idag har spelarna hela santiago bernabeu med sig för att ge våra spelare styrka och kraft och lyfta hela laget.
Vi kommer att spela på topp och ta hem en 2-0 seger.

Visst saknar vi Xabi Alonso men det gör ingen skillnad för han skulle nog ändå inte spelat ikväll. Jag tror på Guti, vår egen rockstjärna som kommer att vara magisk ikväll, precis som emot Sevilla.
Higuain är målsugen och kommer att sätta en, det andra målet vet jag inte, vi har mpnga bra kandidater, kaka, chris, sergio ramos som har hittat en målform (två mål på de senaste två matcherna), guti och den lsitan kan bli lång.


imorgons uppställning?

 Casillas
Ramos Arbiol  Garay  MArcelo
                   LAss
Van Der vaart        Guti         KAka
   Chris            Pepita


Så låt oss alla samlas framför våra datorer imorgon klockan 20:00 och titta och stödje vårat lag som slås för avancemang imorgon. Svensk TV visar den inte, jag har hittat data länkar, lägger upp dom också om en stund.

 

komentarer direkt efter matchen av VDV och Sergio ramos

så här komenterade två målgörare igår kväll resultatet.

Van den Vaart:
Det var otroligt, jag tror jag gjorde mitt viktigaste mål ikväll. Det bästa var att det var  bra för laget också.

Sergío Ramos:
Jag är mållös. Det är sådana här matcher som folk värderar när säsongen är slut. Vi spelade bra och nu måste vi försvara vår ledning,

Vi har lite tid att njuta av denna seger för vi möter Lyon snart. Vi hoppas på en lika underbar publik då.

Källa: realmadrid.com

bilderna från matchen emot sevilla












VI LEDER LA LIGA!!!!

Ikväll, på vår klubbs självaste 108:nde födelsedag vann vi en helt sjuk match emot Sevilla hemma och eftersom Barca bara klarade 2-2 emot Almeria tidigare ikväll leder vi ligan på mer gjorda mål.

Oj oj, vilken match det blev ikväll. jag tror vi alla åkte med på en berg och dal bana mellan hopp och förtvivlan. först 1-0 redan i den 11 minuten efter självmål av Xabi Alonso (klumpigt), ingen bra start men sen kom real igång och styrde allt spel de sista 20 minutrarna  utav halvleken utan att få någon reducering trots tusen och en chans att göra del lika och mer där till. den bästa chansen hade kaka i den första halvleken. men som sagt gick vi in i halvtid med 0-1. Men jag vill tilläga att jag fick hjärtat i halsgroppen varje gång navarro var på higuain vilket var ett antal gånger och det såg illa ut där ett tag där higuain fick hans dobbar i låren efter en tackling i sidan. vi  har inte råd att förlora vår pepita inför lyon matchen.
Kaka sköt, higuain sköt, sergio ramos sköt, alonso sköt mot rätt mål, marcelo sköt och chris sköt men inget gick in bakom palop i sevillas mål.

Men i andra kom vi tillbaka och forsatte med samma press. och som en blixt från klar himel kom sevillas 2-0 mål efter en frispark, den gick in, på något konstigt sätt, och jag stod lika förvånad som Iker Casillas vid det målet.
Vad var det där?? Men det var nog det som real behövde för efter det vaknade real upp på allvar och spelet blev allt bättre, efter att vi bytt ut kaka, arbeola och lass spelade vi bra, det var bara nästan spel mot ett mål. Guti var bra och hade sekunder av magi, van den vart som ersatte lass var på hugget ocg Raul var den jag blev minst imponerad av.

Vi började återhämtningen efter 2-1 av chris, innan Sergio ramos som gjorde en dunder match på sin kant satte 2-2 på en hörna (som var feldömd??) och på stopptid, med en minut kvar gjorde vdv 3-2 vilket innebar att vi vann matchen och gick upp i ledning i la liga ikväll.

Betygen?

Iker Casillas-4 var chanslös på målen.men annars stabil match, hade inte mycket att göra.

Sergio ramos-8-9 vilken match! vilken fantastisk spelare vi har i Sergio Ramos! kanon match, ingen kom förbi på hans kant idag som vanligt och han deltog aktivt i anfallet, han satte 2-2 också. I veckan pratade han om att återvända till sevilla, han ska ingenstans. real kommer aldrig i sitt liv släppa denna världsback.

Arbiol 6 samspelet med garay stämmer fortfarande inte och det skapar lite förrviring annars var han stabil och bra.

Garay 6 läs arbiol

Arbeloa 4 nästan underkänt, spelar inte alls bra idag, inläggen går åt alla håll och kanter, hänger inte sin spelare och han blev rättvist utbytt också.

Chris 7 sliter och kämpar. gör vårt första mål efter tusen och en chans. är mycket aktiv och deltar hela tiden i spelet.

Kaka 5 har inte sin bästa dag idag. har öppet mål två gånger om och missar. men samtidigt så var sevilla spelarna stenhårda emot våra killar. blev utbytt rättvist han också

Marcelo 7 den nyfriserade marcelo var son vanligt aktiv i anfallen men försvarspelet deltog han inte i och när han blev tvugnen att ha arbeolas plats när han blev utbytt kom navas igeno ganska lätt. måste ta mer defensivt ansvar. 

Lass 7 krigar som alltid.

Alonso 5, sjölvmålet var så dumt som det kunde bli..men det mesta av spelet går igenom honom och han spelar bra. deltar i försvaret, vill hjälpa till men idag kändes han mer som i vägen i försvaret. 

Higuain 8 oj, vad han kämpar och sliter. han vill så gärna och skjuter hela tiden och delatar hela tiden i anfallen och visar sig alltid bra. Men idag var inte hans dag, ingen av hans 110 målchanser gick in. PAlop var i vägen varje gång. Han kommer att vara målsuen emot Lyon.

Avbytare:
Guti-7 reals rockstjärna var tillbaka och han var fenomenalt bra. var aktiv och var nära på att bli vår hjälte.

VDV 8 det höga betyget kommer för att han blev vår frälsare,  utan hans mål på stop tid hade vi nog kommit ifrån den matchen med två tappade poäng vilket vi inte har råd med. men han var bra idag, borde få chansen mer och längre än de sista 10 tycker jag.

Raul 5 gjorde inte mycket. försökte skjuta men annars osynlig.

Pelegrini 8 han gjorde bra byten, de som okm in bortsätt från raul var grymt bra. vi vann och han går från denna match med självförtroende in i matchen emot Lyon. spela med samma lag så tar vi dom tränaren :D

Domaren - (-10) världens sämsta domare? sevilla spelade faligt i första, vi fick flera hemskt fula tacklingar främst från navarro som skrämde livet ur mig, men inget händer. spelare kudne ha blivit skadade. feldömd hörna efter guti ribbträff som palop inte ens var i närheten utav.

Nä nu tar vi oss an Lyon och tar oss vidare till kvarten, men samma lag som idag med samma inställningar så har vi detta. Lyon är inte bra på bortaplan, utan deras fans soms töd. VI kommer att vinna med 2-0, ett av higuain och ett av chris eller kaka om nu inte benzema tar sig tillbaka från sin skada tills dess.

Vår klubb fyller 108 år idag!



Idag fyller vårt älskade real madrid 108 år. Grattis!
Det har varit 108 år av fantastisk framgång trots några års svakor här och där. Vi hoppas på att nästa 108 år kommer att vara minst lika framgångsrika för vårat lag. 

                                                                          

Real madrid vs Sevilla

Imorgon är början på en mycket tuff vecka för real madrid. Imorgon klockan 10 på kvällen spelar vi ett av säsongens viktigaste matcher, emot Sevilla hemma innan vi på tisdag i nästa vecka har en vinna eller försvinna match i champions leauge hemma emot Lyon.
Som tur var är nästan alla våra spelare hela. Alla uton Benzema som fortfarande är skaddad. Han är inte med emot Sevilla och matchen emot Lyon är högst osäker idag.

Jag tror matchen emot Sevilla är livsviktig för om vi förlorar förlorar vi mycket självförtorende och det är det vi behöver inför matchen mot Lyon, att tro på oss själva. Förlorar vi har vi en rejäll uppförsbacke att ta oss igenom, rent mentalt för hela laget och media kommer inte att visa någon nåd. Samtiditgt har BArca en match emot ALmeria som de kommer att vinna om inget mirakel händer i den matchen, om vi ska hänga med Barca i toppen måste vi vinna alla våra matcher. 

Jag säger som Guti sa "att vinna emot Sevilla är fundamentalt viktigt"

Men jag tror på seger imorgon med 1-0 eller liknande, vi kommer inte att köra över våra motståndare imorgon, sevilla är ett fantastikt lag som kommer att ge oss en tuff match. Jag tror Pepitas mål form forsätter och han gör vårt mål även imorgon. Men hela laget har visat på en bra form som jag hoppas håller i sig resten av säsongen. Kaka har börjat hitta hem i real, chris är i bra form, sergio ramos är i topp form oavsätt position och iker casillas har släppt in få mål denna säsong.


Så för allt i världen missa inte en av årets matcher, parkera er framför tvn imorgon klockan 22 och visa vårt lag ditt stöd. Vi kommer att behöva det hela denna vecka.

HALA MADRID


Man City vill ha våran Pepita

                             

Enligt den spanska nyhets sidan marca.com så vill Man City lägga ett bud på Gonzalo "pepita" higuain.
Men det kan dom drömma vidare om eftersom Pepita är en av våra bästa och mest populära spelare tror jag knappast på en försäljning någonsin, tror snarare på att Real kommer att erbjuda Pepita ett längre kontrakt nu för att sen erbjuda honom livskontrakt lite längre fram.

Vad tycker du, tror du real kommer att släppa sin gullegris Pepita?

Nike 90's nya reklam med Sergio Ramos och Arbiol



Sergio Ramos och RAul Arbiol deltar i Nike 90 reklamen i år, kolla in riktigt roligt klipp.

RSS 2.0