en kväll där ligan avgörs och med många farväll.

Det är i denna omgång som ligan avgörs sa real madrid tränaren Manuel Pelegrini till As.com och marca.com.

Men ikväll avgörs inte bara ligan utan vi i real har en del farväll att ta nu i sista hemma matchen för säsongen.
Guti drar till Galaterasay, Lass, Dierra, Raul och Gago är en del av dom spelare som kommer att spela sin sista match i den vita tröjan ikväll på santiago bernabeu.
Men det mest överaskande och mest oroväckande är Higuain. Han har ännu inte fått ett förslag på förlängning med real och har många bra allternativ både i Spanien och England. Det skulle vara en ren katastrof för oss real madrid fans ifall "el pepita" en av fansens stora favoriter valde att lämmna. Han tillhör de bästa i laget och skulle han få gå i sommar kommer saknaden att bli stor oavsätt vem som ersätter honom. Han har genom åren han spenderat i real vuxit sig starkare i alla maderistas hjärtan.

Nu hoppas jag att Perez och resten av ledningen ta detta på allvar och genast förlänga med honom innan han blir ytterlgiare en förlorad älskad spelare i real. Robbens farväll i sommras gör fortfarande ont varje gång man ser honom i Bayern.

Vad gäller Raul har det inte kommit nyheter mer än att han har ett val att göra ifall han vll forsätta men jag kan inte tänka mig att han vill stanna kvar och ytterligare en säsong och ständigt varje vecka bli påmind att han är pase och för gamal.

    

 
Ikväll spelar dessa sin sista match hemma på santiago bernabeu



Hoppas ryktena inte är sanna för om han drar kommer såren aldrig att läka hos fansen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0