Senaste nytt

Här kommer lite nyheter i korthet.

Pelegrini börjat pajkastningen mellan sig och Perez
När Pelegrini i veckan fick sparken och det offentliggjorts så verkade den Chilenska tränaren vara arg på klubben att dom inte gav honom en andra chans. Han började direkt med pajkastingen genom att säga att "Jag har inte pratat med Perez sen i Augusti" vilket i och för sig är lite konstigt eftersom Perez sitter på läktaren på var enda match hela säsongen, även borta matcherna. Men Perez svarade idag med "Mitt jobb är att driva klubben, inte att prata med tränaren" Ja ni det verkar som om historien forsätter

Kaka till Chelsea?
Det är MArca som kommer med detta galan rykte. Att Kaka skulle lämna real redan efter en säsong? nä det får vi hoppas inte händer. Manen är magisk, han hör hemma i real och ska väl inte lämna redan trots att hans första säsong varit lite si så där på grund av skador. 

Higuain är inte till salu
Det var dom ord som Jorge Valdao sa idag när samtalsämnet Higuain kom upp. Det är till stor lättnad vi får höra dom orden för ananrs hade väl alla maderistas skapat kaos utanför reals kontor. Higuain är omåtligt populär bland real fansen och hans uttåg skulle innebära många krossade real hjärtan. 

Silva till real?
Ja det var ju på gång förra året, att valenicas snabba mittfältare skulle ta på sig den vita dräkten men det gick inte, i år verkar det gå bättre att förhandla för valenicas president sa i media i går att real inte ville ha Villa utan har budat på Silva istället. Vi får se vad som händer på denna front längre fram för en del onämda engelska lag har också lagt in bud på herr Silva.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0